Ock

Karne dağıtımı için yarın öğrencilerin en geç saat 09.00'da okulda hazır olması gerekiyor. Karne dağıtımından sonra bayrak töreni yapılacak. Okul müdürlüğü olarak tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Başvuru İçin Tıklayınız

Ock

Birinci dönem sonu yapılması gereken iş ve işlemler aşağıdadır. Tüm öğretmen arkadaşlarımızın bu iş ve işlemleri tam ve belirtilen zamanda yapmaları rica olunur.

Ock

7 Ocak 2019 Salı günü tüm 2, 3 ve 4.sınıflara yönelik kazanım değerlendirme sınavı yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Sonu 0 ve 5 ile biten yıllar için devlet memurların mal bildiriminde bulunması gerekmektedir. Bu sebeple aşağıda bulunan mal bildirimi formun doldurup en geç 10 Şubat 2020 pazartesi gününe kadar okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.

Ara

Yeni yıl nedeniyle okullar 1 Ocak 2020 Çarşamba günü tatildir. Bu vesiyle tüm okul çalışanlarına, öğrencilerimize ve ailelerine mutlu, huzurlu ve uzun ömürler diliyoruz.

Duyuru İçin Tıklayınız

Duyuru İçin Tıklayınız

Başvuru İçin Tıklayınız

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmadan sonra öğrenciler şiirlerini seslendirdiler. Daha sonra Çanakkale ile ilgili şarkılar söylendi. Biz de okul müdürlüğü olarak yapılan bu güzel etkinlikten dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Çanakkale Zaferi'nin107. Yılında; İstiklal ve İstikbalimizi koruyan, bu aziz toprakları VATAN kılarak bizlere emanet eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

2017 Yılı Birinci Sınıf Aday Kayıt Listesi Yayınlanmıştır.