Konuyla ilgili Sağlık Bakanlığın hazırlamış olduğu video aşağıdadır.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaptığı açıklamada, mart sonuna kadarki Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavlarının (MTSKS) ertelendiğini belirtti.    Selçuk bu kapsamda, elektronik ortamda yapılanlar dahil ehliyet sınavları ve direksiyon sınavlarının yer aldığını ifade etti.

Konuyla ilgili afiş aşağıdadır.

Okulumuzun Rehberlik Servisi tarafında 13/03/2020 Cuma günü saat 10.30'da toplantı salonunda velilere koronavirüs ile ilgili seminer verilecektir. Tüm velilerimizin katılımı rica olunur.

21-22/03/2020 tarihlerinde yapılacak olan açıköğretim kurumları 2. dönem sınavları ile ilgili sınav görevi başvuruları başlamıştır.

Bakanlığımız kadrolarında görev yapan aday (sözleşmeli/kadrolu) öğretmenlerin Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) Kılavuzu için tıklayınız.

Okul müdürlüğümüze ait 03/02/2020 tarihli güncel temizlik planı aşağıdadır.